Dataexpert!!!

Haha, eller inte...försöker göra min blogg lite finare men det är inte lätt för en novis som jag. Jag kan ingenting om det här. Jaja men jag har lyckats göra den enhetlig iaf...men nu vart den lite tråkig med bara två färger och inget som händer alls i bilden. Ska försöka fixa en fin rubrik bild.

Det är tråkigt att vara själv. Jag avskyr verkligen att vara ensam. Jag tar mig inte för något. Jag blir paralyserad och typ surfar runt här eller ser på tv. Jag glömmer att laga mat och att sova. Jag känner mig bara ensam och önskar mig bort någon annanstans där det är massa med människor. Nu ska jag slå på en film att somna till eftersom jag har svårt att somna själv ensam. haha nu låter jag verkligen knäpp men sån är jag.
Har dock spelat spel med mina syskonbarn (!) och fått middag av min bror som fått ta hand om lillasyster idag. Sen har jag dessutom prövat Nitendo Wii och det var superkul!! Det skulle tom. med jag tv-spelsmotståndaren jag kunna köpa. Spelade lite golf och fick mig lite vinterträning!!!

nä nu blir det film...

Länge sen..

Förlåt, men jag är inne i en pluggstress och julstress som gör att jag inte hinner blogga. Tar all energi att vara på praktik. Det är kul men som sagt jag hinner inte med så mycket av mitt vanliga liv...
Ska uppdatera bloggen snart, och visa min nyårs-outfit...den är fin!

RSS 2.0