Less

Om jag var nöjd sist för att jag lekt en massa, har jag idag råångest över hur tråkig mamma jag kan vara. Har inte orkat något alls. Är så less, less, less....
Skyller på Graviditeten, känner att jag inte orkar något alls. Allt känns som ett maratonlopp, och inte ett roligt ett som den löpare jag är, utan det där maratonloppet som kommer som en överraskning efter att man redan sprungit slut på benen på ett löpband.


Jag var så less idag och arg och besviken på mig själv att jag gnatade till mig lite egentid. Och iväg for mina grabbar. Jag har spelat spel på telefon, bastat, tagit ett fotbad och ansiktsmask. Druckit saft och nu vet jag inte vad jag ska göra mer. Vill nog att de ska komma hem nu. Det var inte så spännande att vara själv. Jag är ändå fortfarande trött och det är väl det som egentligen är haken.


Jag vill egentligen inte klaga, känns som att jag riskerar min lycka om jag klagar för mycket. Men jag vill att den lilla Bebisen ska veta att den är välkommen nu. Hör du det?? Du är välkommen, vi längtar och har färdigställt här i hemmet åt dig!

Du är välkommen nu Bebis!!!!

Nå hur som helst så sitter jag och tittar på styleroom.se för att hitta lite inspiration till barnrummet. Shit säger jag bara, vad alla är duktiga. Jag vet inte om det är så bra för mig att titta på sånt just nu. Jag har dock bestämt mig, jag ska sluta ställa för höga krav på mig själv, så barnrummet får allt ta den tid det tar.


Nu börjar snart ett av mina favvopogram. Ensam mamma söker...


Leka med bilar...

Idag är jag nästan stolt över mig själv. Jag har lekt med Nils på alla möjliga sätt, vilket jag annars är rätt kass på. Vi började dagen med att leka med en kompis i en lekpark, sen åkte vi hem för att äta lunch. Efter lunchen tog vi en liten vila och när vi steg upp ritade vi och efter det, hör och häpna; Gick vi in i Nils rum och byggde ett garage av hans lego som vi sen körde in och ut bilarna i. Det må jag säga det är stort av mig att leka med bilarna. Jag brukar skämmas för mig själv över hur dålig jag är på att leka med Nils och hans leksaker. Men nu tog jag tag i mig själv och gjorde det. Gissa om min lilla son var nöjd...

Annars så finns inte så mycket att förtälja. Jag börjar bli ruskigt less på att vara tjock på kvällarna. Längtar såå efter att få äta en god middag utan att vilja spy efteråt. Okej övermätt kan man lätt bli ändå men nu trycker det inte bara från maten utan även av en bebbefot som kommer här och där och sparkar så att man mår illa av mättnad. Sen alla dessa sammandragningar gör det inte bättre. Stackars liten bebis i magen, ständigt bli knådad där inne i magen. Och stackars liten (stor) mamma som får sina inälvor knådade och buffade på hela tiden.

Längtar även sååå efter att få springa, att få löpträna i eljusspåret, att få springa efter Nils runt huset och leka OS och efter att orka springa upp och nerför alla kullarna som Nils gör. Jag känner mig som världens tråkigaste mamma. Annars mår jag mycket bättre nu när jag fått ett gymkort igen och igår hade jag ett eget spinningpass och fick svettas ordentligt. Det gjorde min dag kan jag säga!