Måndag

Måndagar är en fantastik dag i små ettåringasr liv. I alla fall här i byn. Det är den dagen som sopbilen kommer förbi och tömmer alla soptunnor. Att då få stå vid fönsret andäktigt och titta på är spännande tycker de små liven. Vi hörde ljudet av sopbilen från sovrummet där Nils tagit en liten tuppis och egentligen ville han ligga kvar och mysa men ljudet av sopbilen satte fart i lillkroppen. Han sprang till fönstret i köket.


Annars har det ätligen varit lite sommar denna helgen. Man får lite hopp om livet. Vi har spenderat den i Vitå och och söndagen har vi firat mig med ännu mera sol och sen besök mormor och några vänner.


Silikon och Nervgift.

Jag har nu suttit i en timme och försökt knåpa ihop ett inlägg angående skönhetsoperationer och kroppsideal. Men jag blandar ihop alla ord och tjorvar till alla meningar så att jag tappar bort mig själv. Det är inte ordning i mitt huvud just nu så jag tar helt enkelt och skjuter upp det inlägget till sen.


Just nu känner jag mig så irriterad, vet inte vad det är. Jag är arg på mina fingrar som slinter på tangenterna, jag är arg på min lugg som ramlar in i mina ögon. Jag blir galen på alla små ljud, som när det knäpper i väggarna,i någons fotled eller fåglarna där ute. Är jag trött, hormonell eller galen? Eller kanske stressad? Är det någon annan än jag som kan känna så här ibland? Tror förresten att det är denna irritation som förmörkar min hjärna så att jag inte får ihop ett vettigt inlägg.


I helgen har vi i alla fall äntligen fått fixat lite i vårat uterum...känns jättebra. Ett steg i rätt riktning för att få huset i ordning inför en liten killes ankomst. Nu ska jag nog ta en timme av tystnad.

Hemmagym är fantastiskt.

Det är fantastiskt att kunna träna hemma. Och att dessutom ha tillgång till all den senaste tekniken gör det ännu bättre. Igår tog jag en powerwalk och samtidigt såg jag på skönhetsfällan på svt play på vår iPad. Har alltid önskat mig en tv i garaget men detta är ännu bättre. Tänk på det johanna när du ska börja crossa.


Det där med hormoner..

Det är helt sjukt, som ett brev på posten kommer den där längtan efter att få boa och göra i ordning inför den lilla bebbens ankomst. Ett ikea-besök är inplanerat och just nu sitter jag och googlar kring mat och bak. Tänker på vad vi ska baka och laga för maträtter som vi kan fylla frysen med inför de första veckorna då vi bara vill mysa och ta det lugnt med familjen. Har även flera projekt som jag ska ta mig an med symaskinen. Som vanligt så ser jag fram emot att få börja med alla mina projekt, det bara kliar i händerna, men samtidigt är jag så bra på att stressa upp mig för att hinna med allt jag vill. Måste gå och skriva en lista så att jag kan slappna av.

Nä nu blir det en powerwalk i garaget.

Mot spanien

Vi hade tur att ha ett ledigt säte mellan oss så Nils kan sitta och leka med sin bil.

Detta var på väg upp på bloggen när vi satt på planet. Men wifin på planet var kasst.


RSS 2.0