åå dessa är bara...

Dessa skor är helt fantastiskt fina....de är verkligen jag!! Helt förälskad i dem är jag. Men tyvärr måste man tänka över sin ekonomi som student. Bilen ska lagas och en resa ska betalas :( men jag drömmer ändå.Finns i svart och beiget oxå.


Nya skor.

Snart kommer mina nya stövlar!! Hoppas de är så fina som det såg ut på bilden...brukar inte vara så förhastad annars. Brukar vilja testa flera gånger om innan jag köper något. Men nu kunde jag inte hejda mig. sen har jag köpt fina skinnhandskar på HM idag. Så nu börjar min Höstoutfit vara klar, fast helt klar kommer den aldrig vara det finns alltid saker man kan upppiffa den med.

Nu blev det mål till Sverige!! Yes!

Kolla denna låten, helt fantastisk men på något sätt vil jag bara gråta när jag hör den...men kan inte inte lyssna på den ändå...Det kan man kalla självplågeri.

http://www.youtube.com/watch?v=i2XhVYs5_Lg


 


Sjusovare...

Känns alltid lika bittert att vakna efter tolv. Men att jag gick och la mig elva i morse det spelar ingen roll, jag får ändå ångest över att ligga i sängen på dagen. Skolan tar verkligen musten av en...har sådan lust att shoppa något men vet inte riktigt vad det ska vara. En fin klänning hade varit kul...nya handskar och skor då såklart =).
Hade varit kul att fara ut med nybilen på en shoppingrunda..men vart skulle man åka...
nåja får fundera...

Det är iaf jättefint väder idag, kallt men vackert, hade behövt gå ut med kameran en sväng....

Lördag.. en helt vanlig dag

Suck..alla andra firar att det är lördag vilket betyder ledighet, kanske fest, god mat, bio eller kanske en weekend i stugan. Alla andra utom jag och några få till stackars studenter. Sen man började plugga försvann den där känslan av att Yes! helg. Vadå helg? det finns inget som heter så. Så här sitter man, pluggandes alldeles för hårt och alla andra gör sig redo för sin mysiga lördagskväll.
Det finns dock fördelar...jag kan ha en helt vanlig tisdag ledig å då kan man hinna hur mycket nyttiga ärenden som helst. Eller så kan man helt enkelt vila när alla andra jobbar häcken av sig.
Nåja jag ska kankse på en spelning ikväll...hehe...jag är inte så flitig som jag bör. Ska se Skaburbian Collective. Rekomenderas varmeligen. Kolla Myspace...Denna bild förklarar mina känslor inför en plugglördag...

image14


Nattsuddare...

Hade jag haft lite mer tid hade jag berättat fantasifulla sagor och drakar och prinsessor. Men icke. Skolan tar all min tid. Var på invigningen av en ny bar idag. Lokalen var upppiffad och fin. Hoppas bara det drar rätt sorts folk. Det är det som avgör om det blir lyckat eller inte. Svårt att bli av med gamla stämplar.

Om man är vaken för länge så kan man komma in i en psykos. Då kan man inte somna igen på länge. haha. Nä gott folk nu ska jag sova och det kommer bli så skönt!!!

hade jag haft tid till andra vanliga saker, hade jag åkt och köpt dessa.


Babyshambles...

.... har släpp en ny skiva och den låter faktiskt riktigt bra. Tror detta kan bli en favorit. Har än så länge inte hunnit lyssna på den ordelingt men jag gillar soundet...
Jag gillar Petes musik, trots hans livstil...

Kalas

Detta har varit den absolut bästa födelsedagen någonsin!!!
helt fantastisk...trodde aldrig att något sådant skulle hända, eller att jag var värd det
jag som varit så disträ på senaste!!

Nu är jag lycklig...kommer sova gott i natt!


Birthday!

Grattis grattis till mig!
Jag hatar att fylla år, eller jag avskyr att måste bli äldre men det är kul att se att så många vänner kommer ihåg en på födelsedagen. Människor man trodde hade glömt bort at man existerade hör utav sig. DÅ blir man glad. Det värmer. Hälsningen från USA var underbar, synd att vi inte hann säga hejdå men jag sänder en hejdåkram här på cyberspacen istället.
Det är grått och trist väder idag. tyvärr...
image9
Denna fick jag på morgonen av min älskling..
det är finsk design med bergkristall...känns bra att ha smycken i nordisk design.
Man ska värna om sina rötter...inte för att jag har finskt blod i mig...vad jag vet iaf. alla är vi väl en blandning.

Det ska bli så spännande ikväll, det är något i görningen...

Aja nu ska jag fortsätta plugga....

RSS 2.0