Söndag.

Hur kan det komma sig att söndagar alltid går så segt? Vad man än gör så är söndagar långsamma och sega? Då menar jag nödvändigtvis inte att det är tråkigt utan jag gillar när tiden går sakta. Det känns som om man spar tid då...får mer tid att leva på....

Hösten!!

image7
kolla på bilden en bit ifrån, blev inte så skarp som jag önskade men är ändå fin

Hösten är den vackraste årstiden. Visst sommaren är vacker och ljuv och vintern är mysig, lugn och skön. Men hösten, den är färgglad, den berättar så mycket, den sätter igång ens tankeverksamhet. Den ger energi!! Alla färger runt omkring en, man blir glad av dessa. Visst det är kallt i luften men så upppiggande, man kan fylla lungorna som aldrig förr...känns det som.

Var utomhus hela långa dagen igår, fotade bär, svampar och löv och grillade älgkött och potatis. Det var fantastiskt och underbart!! Nu är jag redo att ta tag i skolan igen och fortsätta plugga.

image2image6

image5


Tingsek

Har just varit och sett på Tingsek. Hade aldrig hört honom innan men när en kompis hade en biljett över så tänkte jag att what the ****. Klart man vill se på livemusik, en fredag och som ett bra avbrott från pluggandet.
De var bra live. Det var intressanta grabbar att se på. Bra på scen, och grymt duktiga på instrument. Imponerad!! (lätt att impa på en så otalang som jag) Trummisen är jag säker på att jag sett någon annan stans, kände igen honom så himla mycket. Men tyvärr hörde jag inte ens namnet när de presenterades. Nä men jag är inte något stort fan ännu, och vet inte om jag kommer att lyssna på skivan någe mer då det inte riktigt är min musiksmak ändå.....tyvärr.


Det finns inget bättre än livemusik....

Godnatt!

Studiebidraget...

Studiebidraget kom idag, men jag ska inte handla något mer denna månad, måste hålla i mina få slantar om jag ska ha råd att åka och hälsa på en kompis i Linköpng. Vem vet kanske jag kan fynda något där istället...och har jag då sparat i en hel månad (som det blir då) tycker jag att jag får unna mig något...haha.

Idag har jag suttit hemma och pluggat hela dagen, usch. Man känner sig så instängd, tur att jag var och tränade på morgonen i alla fall, det räddade min dag. Sen så har jag förstås bakat matbröd idag som värsta hemmafrun. Synd att man inte var lika rik som de i desperate..haha. Jag är feminist men jag hade tusan ändå kunnat tänka mig att vara hemmafru...då hade jag bara rest runt och gjort goda gärningar i världen som Angelina Jolie. Jag tar ju för givet att min man är snorrik om jag skulle vara hemmafru.

Om jag hade fått shoppa hade jag köpt en svart minikjol, har redan en rutig men behöver en svart till vardags och en stickad vinröd klänning. Då hade jag blivit lite nöjd =)

Godnatt!


Oj...

Vet inte vad jag gör här, men har funderat så länge att jag var tvungen....vi får se vart det leder.

image1

Norrbottnisk solnedgång, Juli 2007.

RSS 2.0