Less

Om jag var nöjd sist för att jag lekt en massa, har jag idag råångest över hur tråkig mamma jag kan vara. Har inte orkat något alls. Är så less, less, less....
Skyller på Graviditeten, känner att jag inte orkar något alls. Allt känns som ett maratonlopp, och inte ett roligt ett som den löpare jag är, utan det där maratonloppet som kommer som en överraskning efter att man redan sprungit slut på benen på ett löpband.


Jag var så less idag och arg och besviken på mig själv att jag gnatade till mig lite egentid. Och iväg for mina grabbar. Jag har spelat spel på telefon, bastat, tagit ett fotbad och ansiktsmask. Druckit saft och nu vet jag inte vad jag ska göra mer. Vill nog att de ska komma hem nu. Det var inte så spännande att vara själv. Jag är ändå fortfarande trött och det är väl det som egentligen är haken.


Jag vill egentligen inte klaga, känns som att jag riskerar min lycka om jag klagar för mycket. Men jag vill att den lilla Bebisen ska veta att den är välkommen nu. Hör du det?? Du är välkommen, vi längtar och har färdigställt här i hemmet åt dig!

Du är välkommen nu Bebis!!!!

Nå hur som helst så sitter jag och tittar på styleroom.se för att hitta lite inspiration till barnrummet. Shit säger jag bara, vad alla är duktiga. Jag vet inte om det är så bra för mig att titta på sånt just nu. Jag har dock bestämt mig, jag ska sluta ställa för höga krav på mig själv, så barnrummet får allt ta den tid det tar.


Nu börjar snart ett av mina favvopogram. Ensam mamma söker...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback